Livrarea produselor comandate de la SANDY COLA se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judete decat in cel in care se afla magazinul se face exclusiv prin curier sau direct de la furnizor(in functie de produse:caramida,bca,polistiren etc.)
Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0263343185 sau prin email pe adresa sandycola1991@gmail.com.

 

In magazinul online Sandy Cola livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

  •  Livrare prin flota Sandy Cola
  •  Livrare prin Curier
  •  Rezervare in magazin

 

Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online.

Costurile de livrare sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie de distanta de la magazinul Sandy Cola de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de valoarea totala a bunurilor comandate in cazul livrarii cu flota Sandy Cola, sau de greutatea produselor, in cazul livrarii prin curier.

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 – 3 zile. Daca este depasit acest termen un operator Sandy Cola va comunica clientului un nou termen de livrare. In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.

 

Sandy Cola va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  •  Plata online cu cardul (Visa/Maestro/Mastercard)
  •  Plata ramburs 

 

1. Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

Magazinul online www.sandycola.ro/ foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:

• Numarul cardului (16 cifre)
• Data expirarii (luna si anul)
• Codul CVC sau CVV (3 cifre)
• Numele de pe card

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online.
Detaliile cardului nu vor ajunge la Sandy Cola si niciun angajat Sandy Cola nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre Sandy Cola doar dupa confirmarea comenzii.

 

2. Plata ramburs (numerar)

Dupa selectarea produselor dorite si introducerea datelor cerute selectati “Plata ramburs”. Plata se va efectua in numerar, catre curier la momentul livrarii comenzii.